Ipana-rock

21.10.2023 klo 14:00 - 15:0016€
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikä on lapsille tärkeää 2020-luvulla? Se selviää tässä konsertissa!

”Tärkeää” – konsertissa kuullaan vauhdikkaita lauluja lapsille merkityksellisistä asioista kuten erilaisista perheistä, eläimistä, hampaiden pesusta ja luonnosta. Konsertissa kuullaan myös vanhoja Mimmit- hittibiisejä. 

Myös lapset pääsevät itse ääneen. Mimmit ovat keränneet lasten ajatuksia siitä mikä on heille tärkeää ja tärkeät asiat näkyvät ja kuuluvat konsertissa. 

Mukana on myös Ihmekone. Ihmekone tietää mikä on lapsille tärkeää mutta miten se kertoo tietonsa? Interaktiivisessa konsertissa myös yleisö pääsee mukaan laulamaan, tanssimaan, viittomaan ja arvailemaan. 

Mimmit 15 v. juhlakonsertti on riemastuttava yhdistelmä laulua, tanssia ja animaatiota. 

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 850 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kahdeksan levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi. ”Ystävyys” -levy valittiin vuoden lastenlevyksi 2017. Yhteensä Mimmien levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Mimmit- musiikkivideoita on katsottu Youtubessa yli 14 miljoonaa kertaa ja Mimmit-lauluja on striimattu yli 6 miljoonaa kertaa! Mimmit-animaatiot on myyty yli 40 maahan. 

Tiedot

Päivämäärä:
21.10.2023
Aika:
14:00 - 15:00
Hinta:
16€
Kotisivu:
https://www.sibeliustalo.fi/tapahtumat/ipana-rock-mimmit/

Tapahtumapaikka

Sibeliustalo, Finlandia-klubi
Ankkurikatu 7
Lahti, Suomi
+ Google Map