Puhuri- joulukonsertti, HUOM! Loppuunmyyty

16.12.2023 klo 15:00 - 15:506,00€
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MIMMIT, PUHURI- KOKO PERHEEN JOULUKONSERTTI

Mimmit- yhtyeen ”Puhuri” – konsertti johdattaa kuuntelijat joulun tunnelmaan ja valkoisten lumihankien keskelle. Konsertissa kuullaan ihan uusia talvi- ja jouluaiheisia sekä kaikille tuttuja lauluja. Tutut joululaulut ovat saaneet jännittävät sovitukset, mukana ovat mm. Kulkuset, Porsaita äidin oomme kaikki ja Soihdut sammuu.

Puhuri- konsertit saivat joulukuussa 2022 hurjan suosion ja kaikki konsertit olivat loppuunmyytyjä. Tunnelma konserteissa oli ikimuistoinen, niin lapset kuin aikuiset lauloivat innokkaasti mukana. Puhurista tulee taatusti perheiden jouluperinne!

Puhuri -konsertissa yhdistyvät mukaansatempaava musiikki, vauhdikkaat tanssit, värikkäät tausta-animaatiot, pöytäteatteri ja hauska tarina. Laulujen avulla lavalle rakentuu kaunis talvinen ja jouluinen maisema. Mimmipussista löytyy yllätyksiä. Pussi avautuu laulun ja leikin avulla jos avautuu, riippuu millä tuulella Mimmipussi on…

Konsertti on vuorovaikutteinen: lapset ja aikuiset pääsevät mukaan leikkimään, tanssimaan ja laulamaan!

Puhuri- levy ilmestyi marraskuun lopussa 2022 ja se sai heti hyvin innostuneen vastaanoton sekä Mimmit- faneilta että kritiikeissä. Helsingin Sanomat nosti levyn näkyvästi esille joululevyjä esittelevässä artikkelissaan.

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 850 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kahdeksan levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi. ”Ystävyys” -levy valittiin vuoden lastenlevyksi 2017 ja Mimmien Pauski vuoden lastenmusiikin tekijäksi 2022. Mimmit-musiikkivideoita on katsottu Youtubessa jo yli 13 miljoonaa kertaa!

Mimmit:

Pauliina Lerche – laulu, harmonikka, kantele

Hannamari Vallila – laulu, viulu, melodika

Anssi Salminen/Mikko Malmivaara – kitara, taustalaulu

Juha Kujanpää – piano

Antti Halmetoja/Luis Herrero – basso, taustalaulu

Tiedot

Päivämäärä:
16.12.2023
Aika:
15:00 - 15:50
Hinta:
6,00€
Kotisivu:
https://www.lippu.fi/event/mimmit-puhuri-koko-perheen-joulukonsertti-vuotalo-16844520/

Tapahtumapaikka

Vuotalo
Helsinki, + Google Map