Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Musiikki yhdistää- konsertti

19.9.2021 klo 15:00 - 16:00

12€

Esteetön ”Mimmit Musiikki yhdistää” -konsertti on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat, tanssit sekä laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä.

Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana! Konserteissa on mukana viittomakielen tulkki Siina Liimatainen. 

Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Mimmit Musapatti TV-sarjasta tuttuja Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Musapatti-laulut yhdistävät musiikin ja oppimisen jännittävällä tavalla. Korvamatolaulujen avulla tieto tarttuu kuin purkka: hauskasti ja mukaansatempaavasti. 

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä, joka ilahduttanut lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-sarjoissa, animaatioissa, konserteissa, kirjoissa. Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Mimmit-videoita on katsottu Youtubessa yli 9 miljoonaa ja Mimmit-lauluja striimattu yli 6 miljoonaa kertaa!

Tiedot

Päivämäärä:
19.9.2021
Aika:
15:00 - 16:00
Hinta:
12€
Kotisivu:
https://www.jyvaskyla.fi/lasten-lysti/ohjelma-4

Tapahtumapaikka

Palokan koulukeskus
Jyväskylä, + Google Map