Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten musiikkijuhlat, Musiikki yhdistää-kiertue

29.3.2020 klo 14:00 - 17:00

5€

Esteetön ”Mimmit Musiikki yhdistää” -konsertti on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat, tanssit sekä laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä.

Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana!

Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Mimmit Musapatti TV-sarjasta tuttuja Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Musapatti-laulut yhdistävät musiikin ja oppimisen jännittävällä tavalla. Korvamatolaulujen avulla tieto tarttuu kuin purkka: hauskasti ja mukaansatempaavasti. 

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä, joka ilahduttanut lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-sarjoissa, animaatioissa, konserteissa, kirjoissa. Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Mimmit-videoita on katsottu Youtubessa yli 3.5 miljoonaa ja Mimmit-lauluja striimattu yli 5 miljoonaa kertaa!

Uusin TV-sarja Mimmit Musapatti alkoi MTV3-kanavalla helmikuussa 2020 ja on saavuttanut suuren suosion.

Lasten musiikkijuhlien konsertissa mukana myös lapsikuorot Auriella ja Pikkurella sekä Turun  konservatorion kanteleensoittajat. Konsertit klo 14.00 ja 16.00.

Tiedot

Päivämäärä:
29.3.2020
Aika:
14:00 - 17:00
Hinta:
5€
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/mimmit

Tapahtumapaikka

Sigyn sali
Turku, Suomi + Google Map