Lapsimessut, Tyttösankarit- konsertti

21.4. klo 14:45 - 15:30
Ladataan Tapahtumat

MIMMIT TYTTÖSANKARIT- KONSERTTI

Tyttösankarit- konsertissa on tyttöenergiaa vaikka muille jakaa! Konsertissa tavataan monenlaisia tyttöjä  ja kuullaan tarinoita naisista, jotka muuttivat teoillaan maailmaa. Moni varmaan tuntee maailman vahvimman tytön, mutta kuka oli ensimmäinen nainen, joka voitti Nobelin palkinnon entä kuka katosi uhkarohkealla maailmanympäri lennollaan?

Myös ihan tavalliset tytöt voivat olla sankareita, millaista onkaan Anjun elämä Intiassa ja mitä puuhailee korokotiilivirran Marama? Tyttösankarit- konsertissa juhlistetaan tyttöjen elämää ympäri maailmaa!

Värikkäät tausta-animaatiot kuljettavat katsojaa ympäri maailmaa ja myös yleisö pääsee mukaan laulamaan, tanssimaan, viittomaan ja nauttimaan mukaansatempaavasta musiikista. Konsertissa on mukana on myös tukiviittoja Siina joten konsertti on viestinnällisesti esteetön. 

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet 1000 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kahdeksan levyä suomeksi ja kaksi ruotsiksi. ”Ystävyys” -levy valittiin vuoden lastenlevyksi 2017. Yhteensä Mimmien levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Mimmit- musiikkivideoita on katsottu Youtubessa 15 miljoonaa kertaa ja Mimmit-lauluja on striimattu yli 6 miljoonaa kertaa! 

Tiedot

Päivämäärä:
21.4.
Aika:
14:45 - 15:30
Kotisivu:
https://lapsimessut.messukeskus.com/ohjelma/#programmeDay=1713690000

Tapahtumapaikka

Messukeskus
Messuaukio 1
Helsinki, 00520 Finland
+ Google Map
Puhelin:
040 4503250